Във връзка с 140-ата годишнина от заселването на сегашно "Владиславово",

...
Във връзка с 140-ата годишнина от заселването на сегашно "Владиславово",
Коментари Харесай

Избират химн на Владиславово с конкурс

Във връзка с 140-ата годишнина от заселването на настоящо "Владиславово ", по самодейност на жители от района и НЧ " П.Р.Славейков 1928 ", афишират конкурс за съдаване на химн на региона.
Конкурсът ще се организира в един стадий: Избор на текст и музика за химн.

Текстът и музиката би трябвало да бъдат особено готови за задачата, като тематиката да визира предишното, сегашното, бъдещето на региона и да акцентира уникалността му. Предложенията за музика на химна би трябвало да бъде в нотно изписване и демо запис, включващ текста и основаната музика към него.

Срок за подаване от: 01.03.2018 година до 01.05.2018 година

Адрес за изпращане на текст и музика: гр. Варна, ж.к. " Вл.Варненчик ", бл.302, вх.17, или в Информационен център в постройката на администрацията на Район " Вл. Варненчик ".

Тъй като състезанието е неизвестен, метода на изпращане би трябвало да е както следва: В запечатан общ плик би трябвало да бъдат сложени други два плика: един с музиката и текста, предмет на състезанието и различен с име, местоживеене, телефон за контакти и електронен адрес на създателя.

След приключване на периода, комисията образувана от експерти в региона на литературата и музиката, до 5 работни дни излъчва първите три отличени произведения - предложение за химн на Район " Вл.Варненчик " и ги афишира на Facebook и интернет страницата на региона.

Изпратените текстове, CD, музика и други материали не се връщат.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР