Tова, което виждаме днес, е причината за ниската избирателна активностТова

...
Tова, което виждаме днес, е причината за ниската избирателна активностТова
Коментари Харесай

Цончо Ганев отново нападна Величие, обвини ги, че не изпълняват ангажимените към избирателите си

Tова, което виждаме през днешния ден, е повода за ниската изборна активностТова съобщи Цончо Ганев от " Възраждане " в коридорите на Народното събрание, съобщи кореспондент на " Фокус "

Той съобщи, че ГЕРБ и Движение за права и свободи получили явната подркепа на партия " Величие ": " Видя се, че гласоподаваха дружно с тях още при първото гласоподаване ". 

По думите му Николай Марков, който през вчерашния ден съобщи, че бил подложен на напън да поддържа кандатурата на Рая Назарян за ръководител на Народното събрание, през днешния ден към този момент го направил, подкрепяйки тази на Анна Александрова за ръководител на Временната комисия, която ще създаде правилника за работата на Народното събрание.  

По проблема за това дали служебният министър-председател или президентът трябеа да отиде на Срещата на върха на НАТО във Вашингтон, Цончо Ганев сподели, че на председателския съвет Делян Пеевски настоял, че Румен Радев не може да съставлява България. 

" От " Величие " поддържаха това нещо и споделиха да си решат те и да отиде сегашният министър-председател. ПП-ДБ споделиха същото и застанаха зад Движение за права и свободи ", съобщи Цончо Ганев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР