Във войната Борисов-Божков, виждаме процес на самоизяждане в мафиотската ни

...
Във войната Борисов-Божков, виждаме процес на самоизяждане в мафиотската ни
Коментари Харесай

Георги Георгиев от ”БОЕЦ”: Войната ”Борисов-Божков” е самоизяждане в мафиотската ни държава

Във войната ”Борисов-Божков ”, виждаме развой на самоизяждане в мафиотската ни страна. Това е по този начин, тъй като ресурсът се изчерпва, европейските пари понижават, а да се поддържа корупция на национално равнище е комплицирано нещо.
Това съобщи Георги Георгиев от БОЕЦ в ефира на " Тук и в този момент със Светла Петрова ".

" Васил Божков може да направи доста - той може да приказва за корупцията на национално равнище. Но с цел да разобличи мафията, Божков самичък би трябвало да се жертва - с цел да разобличи Борисов, той би трябвало да разобличи себе си ", изясни той.

Георгиев съобщи, че испанската прокуратурата и каталунската полиция не престават работа по " Барселонската спекулация ". " БОЕЦ разполага с нова информация, която ще обявим напълно скоро. Тази тематика е извънредно сериозна с цел да потъне в осведомителния поток ", съобщи той и акцентира: " БОЕЦ разполага с информация за директно ориентирани финансови потоци към компаниите от този обръч на стойност над 1 млрд лв. ". Парите идват от европейски стратегии, публични поръчки и това е универсална скица, по която се отблагодарява Борисов ".

Разследването в Испания върви в разнообразни направления, само че има няколко обстоятелството, които са доказани - съответната девойка е живяла там, има дете, има подозрение, че детето е на господин Борисов. Потвърждението за последното изказване може да бъде институционално изтънчено, счита Георгиев.

" Липсата на политическа опция сега е значим въпрос, само че отстраняването на мафията от властта е развой, не е един акт. През това време, през което тече тази борба, ще бъде родена и опция. БОЕЦ не е партия и нашата борба не е за властта. Дали алтернативата ще пристигна от съществуващи партии или от гражданското общество - ще забележим ", изясни Георгиев.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР