Във видеоразговор днес турският президент Реджеп Тайип Ердоган и германският

...
Във видеоразговор днес турският президент Реджеп Тайип Ердоган и германският
Коментари Харесай

Ердоган и Меркел обсъдиха двустранните връзки и ваксинацията

Във видеоразговор през днешния ден турският президент Реджеп Тайип Ердоган и немският канцлер Ангела Меркел разискаха двустранните връзки и районните въпроси от интерес за двете страни, се споделя в публично изказване, представено от „ А Нюз “.
Ердоган акцентира значимостта на поддържането на отворени връзки и разговор с Меркел, сподели турската Дирекция за връзки.
 Меркел желае разхлабване на ограниченията за 8 март Меркел желае разхлабване на ограниченията за 8 март
Германският канцлер Ангела Меркел желае да разреши повече другарство сред семействата от идната седмица като част от проектите за п...
Отбелязвайки, че Турция продължава да се бори с пандемията от ковид и също по този начин е инициирала следена и постепенна нормализация, Ердоган сподели, че стремежът за имунизация в страната се прави бързо и сполучливо.
" На този декор туристическият сезон наподобява ще стартира през април, " добави той.
Ердоган прикани също по този начин Европейския съюз да обезпечи финансова и техническа поддръжка за сирийците, които желаят непринудено да изоставен Турция, с цел да се върнат вкъщи.
Турция е хазаин на към 4 милиона сирийски бежанци, повече от която и да е страна в света. Тя също по този начин е направила трансгранични интервенции против терористи в Сирия, частично с цел да сътвори безвредна зона и да разреши преселването на сирийци, които желаят да се приберат вкъщи.
 В Германия приканват Меркел да се ваксинира обществено с имунизацията на AstraZeneca В Германия приканват Меркел да се ваксинира обществено с имунизацията на AstraZeneca
Виден имунолог прикани Берлин да разшири утвърждението за използването на имунизацията на AstraZeneca и при хора над 65-годишна възраст. Осве...
По отношение на районното развиване, Ердоган сподели, че Турция следва градивен метод по проблемите в Източното Средиземноморие и Егейско море.
По отношение на Либия Ердоган сподели: " Важно е новото държавно управление в Либия да завоюва своя избор на доверие и да встъпи в служба допустимо най-скоро. "
На 23 октомври 2020 година Организация на обединените нации разгласи непрекъснато съглашение за преустановяване на огъня сред враждуващите противници на Либия. Страната е разкъсвана от революция след свалянето на починалия държател Муамар Кадафи през 2011 година
Турция поддържа приетото от Организация на обединените нации държавно управление на национално единодушие (GNA) със седалище в столицата Триполи, както и спокойно разрешаване на проблемите в Либия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР