Във Великобритания успоредно със завръщането на децата следващата седмица в

...
Във Великобритания успоредно със завръщането на децата следващата седмица в
Коментари Харесай

Великобритания насърчава с кампания завръщането на хората по работните им места

Във Англия паралелно със завръщането на децата идната седмица в учебно заведение държавно управление подема акция за поощряване на хората да се завърнат по работните си места, осведоми БНР. 

Работодателите, които имат личен състав, който работи към този момент месеци наред от у дома, ще бъдат призовани да дадат всички гаранции, че е безвредно завръщането на хората по работните им места и че са взети всички ограничения в битката с разпространяването на Covid-19.

Кампанията ще се води главно посредством районните медии.  

От държавното управление побързаха да уточнят, че акцията не значи, че тези, които не престават да работят от домовете си, са изложени на по-голям риск да изгубят работата си. Директорът на Камарата на английската промишленост Карълайн Феърбеърн предизвести тази седмица, че финансовите центрове могат да се трансфорат в „ призрачни градове “, в случай че министър председателят не направи освен това за поощряване на чиновниците да се върнат в офисите. 

Министърът на бизнеса в сянка Луси Пауъл обаче подлага на критика акцията като съобщи, че „ никой не трябва да бъде принуждаван да избира сред неговото здраве и неговата работа “. 

От идната седмица отварят учебните заведения в Англия и Уелс, което също би трябвало да насърчи завръщането на родителите на работа. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР