Във Великобритания обмислят да махнат алкохола от ол инклузив пакетите.

...
Във Великобритания обмислят да махнат алкохола от ол инклузив пакетите.
Коментари Харесай

Има ли място алкохолът в пакета ол инклузив?

Във Англия обмислят да махнат алкохола от ол инклузив пакетите. Идеят идва от Майорка, където са решили да отстранен този ол инклузив, тъй като хората прекаляват.

Трябва ли да остава алкохолът в ол инклузив пакетите? Вижте другите гледни точки с гостите в студиото - сестрите Нина Александрова и Ели Александрова, създатели на туристически блок, и с хотелиери.

Ели Александрова: Алкохолът няма място в ол инклузива. По-голямата част от хората не познават мярката си.

Нина Александрова: В общи линии това не може никога да се огледа единствено като някакво решение на хотелиерите. По принцип такова решение за една страна ще дефинира като цяло бъдещето на туризма.

Според Нина ол инклузив се избира от два вида туристи - от фамилии с деца, които желаят да " отмахнат " мисълта за избиране на ресторант, и от туристи, които отиват да се напият.

Нина Александрова: Първият вид са доста по-доходоносен избор за един туризъм, на която и да е страна. Докато вторият сюжет към този момент няколко страни си демонстрираха, че не могат да печелят кой знае какъв брой доста от него и че това нещо мъчно се лимитира и мъчно се задържа в една сфера.

Вижте и какви са плюсовете и минусите на услугата ол инклузив за хотелиерите и за летовниците от репортера Мариана Малева и нейния събеседник Атанас Карагеоргиев – притежател на хотел в курорта “Светите Константин и Елена” край Варна.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР