Във Великобритания жена си купи ДНК комплект за £63 за

...
Във Великобритания жена си купи ДНК комплект за £63 за
Коментари Харесай

Съсипан живот: жена си купи ДНК тест и разбра тайната на баща си

Във Англия жена си купи ДНК комплект за £63 за развлечение. Той изцяло унищожи живота й.

Според събеседничката на Mirror приятелят й почнал да изследва историята на фамилията и родословието си. Той имал огромно семейство, а тя имала единствено татко и майка и двама живи баба и дядо – без биологични лели, чичовци или братовчеди. Но целият й свят се трансформира за нея, когато излязоха резултатите от теста, които я свързаха с жена в Канада, за която не знаеше нищо.

ДНК тест изобличава татко й като непрокопсаник, а щерка му открива, че има по-голяма полусестра, която живее в Канада.

След диалог с татко си дамата схванала, че татко й е имал връзка с канадка, само че той я прекъснал, откакто схванал, че е бременна.

„ Той й споделил да се отърве от бебето и я заплашил, че ще излъже, с цел да я депортира. Не мисля, че е била депортирана, само че тя и полусестра ми живеят в Канада. Мислех, че познавам татко си. Тя ми даде доказателство и татко ми ми призна за всичко, само че ме помоли да не споделям на майка ми, доведената ми сестра не желае да има нищо общо с нас и ненавиждам възприятието, че неистина майка си, също не мога да виждам татко си по същия метод, макар че на първо място това смятах, че той е най-хубавият ", сподели тя.

След като историята беше разкрита, тя се обърна към обществените медии, с цел да призове другите да не " ровят в предишното и да разкриват остарели секрети ".

Припомняме, отново във Англия, близнаци за развлечение донесоха вкъщи фамилен набор от ДНК и хванаха личната си майка в изменничество. Те откриха, че татко им не е биологичен.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР