Във Великобритания, Франция, Италия, Испания, Швейцария и Португалия напоследък става

...
Във Великобритания, Франция, Италия, Испания, Швейцария и Португалия напоследък става
Коментари Харесай

Как да борим тревожността, ако не сме фенове на медитацията

Във Англия, Франция, Италия, Испания, Швейцария и Португалия в последно време става все по-популярна софрологията. Тя съставлява уелнес процедура, форма на " динамична медитация ", която употребява композиция от дихателни техники, придвижване и визуализация.
 Медитацията, упражненията и кое е по-полезно за психологичното ни здраве
Спорт или медитация - с какво да борим напрежението

Най-оптималният вид

Мнозина даже я дефинират като медитация, подобаваща за хора, които не харесват медитацията поради неподвижното седене в тишината, което ги изпълва с тревожна сила.

Да отделяме време за моменти на мира в наши дни обаче остава значимо и точно софрологията е един нов метод да го реализираме. " Една от най-хубавите техники за превъзмогване на напрежението, е да положите старания да останете в сегашния миг, защото огромна част от напрежението се концентрира върху незнайното и несигурността. След като мозъкът се хване за тези страхове, мислите могат да ескалират доста бързо, причинявайки непотребен стрес ", споделят уелнес специалистите.
 Снимка 611782

И по този начин, какво е динамична медитация? Всъщност тя съчетава седнало състояние и надълбоко дишане с нежни придвижвания и техники за визуализация. Например, можем да сложим върховете на пръстите си върху избрани елементи от тялото си, до момента в който задържаме надълбоко дъха си и се фокусираме върху отпущането на тази част от тялото си. Другият вид е да използваме бързи придвижвания на ръцете, с цел да " натрупаме напрежение " в тялото и откакто спрем да се движим, да издишаме мощно, с цел да прогоним напрежението.
 Медитация, гласов декор, конюнктура и още фактори, които оказват помощ да забравим за проблемите
4 трика за по-успешна медитация

Изпитани способи за цялостна релаксация

Разбира се, упражненията не са едни и същи всякога и лишават сред пет до 15 минути, написа.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР