Във Великобритания, 45-годишният български гражданин Юлиан Димов, работещ като масажист,

...
Във Великобритания, 45-годишният български гражданин Юлиан Димов, работещ като масажист,
Коментари Харесай

Бг маниак изнасилил 10 жени - правел се на масажилст, влиза в пандиза за 9,5 г.

Във Англия, 45-годишният български жител Юлиан Димов, работещ като теляк, беше наказан на девет и половина години затвор по обвинявания в обезчестяване на 10 клиентки. Юлиан Димов е употребява приложение за козметична терапия, с цел да открие и изнасили 10 клиентки в личните им домове. Той се е възползвал от жертвите си, откакто те резервирали сеанси при него в приложението " Urban ", което разрешава на клиентите да се свързват с терапевти на свободна процедура за частни сесии.

Димов, професионален физиотерапевт, беше хванат, откакто една от дамите го рапортува, че я е нападнал по време на масаж през ноември 2022 година. Полицията се е свързала и с други дами, които са имали сесии с него и някои от тях са признали за сходни произшествия, съобщи БНР.

Димов беше задържан на летище " Гетуик " при опит да хване еднопосочен полет за родината си на 15 юни предходната година. При инспекция на телефона му полицията разкрила повече от 30 фотоси на дами, направени без тяхното единодушие при домашни визити. Той е пращал фотосите на негов другар, сътрудник по недвижими парцели. Димов твърди, че фотосите са единствено за професионална приложимост в неговия уеб страница за разтривки.

Миналия месец против българина бяха повдигнати 12 обвинявания за полово принуждение, шест обвинявания за воайорство и два обвинявания за опит за воайорство.

Съдия Барбара Менса в съда в лондонския квартал " Ууд Грийн " произнесе присъдата откакто правосъдните заседатели единомислещо признаха Димов за отговорен след развой, траял към две седмици. В правосъдната зала при произнасянето на присъдата участваха брачната половинка и майката на обвинения.

Снимката е илюстративна
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР