Суперзвездата и магнат в музикалната индустрия Шон Комбс получи съдебен

...
Суперзвездата и магнат в музикалната индустрия Шон Комбс получи съдебен
Коментари Харесай

Съдят рап магната Шон Комбс за трафик на хора и сексуално насилие

Суперзвездата и магнат в музикалната промишленост Шон Комбс получи правосъден иск от някогашна звезда от филми за възрастни за полово посягане и трафик на хора, излиза наяве от правосъдни документи.

Комбс е обект на няколко цивилен каузи, в които е разказан като полов принудител, употребявал алкохол и опиати, с цел да подчинява жертвите си, а домовете му бяха обискирани тази година от федерални сътрудници.

Хип-хоп изпълнителят, прочут като Puff Daddy или Diddy, е употребявал актрисата Адриа Инглиш като " полова пешка за наслаждение и финансова полза на други " по време на обилните си " Бели празненства " в Хемптън и Флорида сред 2004 и 2009 година, се твърди в жалбата.

Последният иск, подаден в Манхатън, усилва на девет броя на исковете против Комбс от ноември 2023 година насам.

" Като се имат поради всички смели хора, които се оповестиха против ответника Комбс, (Инглиш) прави същото ", се споделя в жалбата.

Според жалбата си Инглиш желае правосъден развой със правосъдни заседатели и неоповестени компенсации.

" Поради тези многочислени правосъдни каузи, заведени против ответника Комбс, в които се настояват същите или сходни дейности, в този момент от ден на ден се осъзнава, че ответникът Комбс е взел участие в доста по-зловещи дейности, в сравнение с е било известно до момента, в това число физическо принуждение и трафик на хора за полова употреба ", се споделя в жалбата.
През март въоръжени сътрудници влязоха в обширните първокласни парцели на Комбс в Маями и Лос Анджелис - необятно отразена двустранна интервенция, която подсказа, че следствието против рапъра е в ход.

През май се появи объркващ видеозапис от охранителни камери, на който се вижда по какъв начин Комбс упражнява физическо принуждение над тогавашната си другарка Касандра Вентура, което удостоверява изказванията ѝ, изложени във към този момент уредения правосъден иск в края на предходната година.

Вентура подаде иск против Комбс във федерален съд предходната есен - натруфен иск, който беше организиран извънсъдебно, само че беше последван от поредност от сходни злокобни искове за полово принуждение против хип-хоп звездата.

Комбс изрично отхвърля всички обвинявания против него.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР