В петък, 5 юли, ще преобладава слънчево време. Главно над

...
В петък, 5 юли, ще преобладава слънчево време. Главно над
Коментари Харесай

До 33 градуса в петък

В петък, 5 юли, ще доминира слънчево време. Главно над Източна България ще е с купеста облачност, само че единствено на обособени места ще превали временен дъжд, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Вятърът към момента ще е със западна съставния елемент, най-вече слаб. Температурите ще се покачват и оптималните ще бъдат сред 28 и 33 градуса, в София - към 28.

В планините ще доминира слънчево време. Ще има и краткотрайни нараствания на облачността, най-вече купеста и на обособени места ще превали.

Ще духа до сдържан, най-вече северен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 15 градуса, на 2000 метра - към 22°.

По Черноморието ще доминира слънчево време. Ще има и купеста облачност, само че единствено на обособени места ще превали. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-северозапад. Максималните температури ще са 27-29 градуса.

Температурата на морската вода е 25-26 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Слънцето в София изгрява в 5 ч. и 55 мин. и залязва в 21 ч. и 7 мин. Продължителността на деня е 15 ч. и 12 мин. Луната в София изгрява в 4 ч. и 46 мин. и залязва 21 ч. и 19 мин. Фаза на луната: един ден преди новолуние.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР