Във вековете вярването в ангели и архангели е присъщо на

...
Във вековете вярването в ангели и архангели е присъщо на
Коментари Харесай

Какво казва Едгар Кейси за ангелите и архангелите

Във вековете вярването в ангели и архангели е присъщо на доста култури и религии по света. Един от известните мистици и душевен медиуми, свързани с тази тематика, е Едгар Кейси. Той имаше впечатляваща дарба да получава информация от надсетване на енергийни същества, в това число ангели и архангели.

В тази публикация ще изследваме какво споделя Едгар Кейси за ангелите и архангелите.

Според Едгар Кейси ангелите са духовни същества, които са носители на божествена мъдрост и обич. Те са висши същества, които ни оказват помощ и предизвикват в нашето духовно развиване. Кейси споделя, че мистичните ангели са наличие на Божествената мощ в нашия свят и че постоянно са подготвени да ни оказват помощ, когато ги помолим с откровена религия и намерено сърце.

Една от най-известните архангели съгласно Едгар Кейси е архангел Михаил. Кейси го разказва като мощ на Божествената правдивост и отбрана, който е свикан да се бори против злото и да защищава човешкото благоденствие. Той предлага да се употребява архангел Михаил като средство за отбрана и ентусиазъм в всекидневието.

Както за ангелите, по този начин и за могъщите архангели, Кейси счита, че те са разполагаем на всеки от нас и че можем да се свържем с тях посредством молитва и медитация. Важно е да се помни, че ангелите и архангелите почитат нашата свободна воля и не намесват непосредствено в живота ни, в случай че не ги помолим за помощ.

 Ангелите оказват помощ

Кейси поучава да се употребява молитва към ангелите и архангелите като средство за ориентиране на нашата воля и вътрешен глас. Той предлага да ги помолим за водачество, отбрана и схващане, когато се нуждаем от помощ и поощрение. Вярата и доверието към ангелите и архангелите, съгласно Кейси, са ключът към приемане на техните благословии и управление.

В умозаключение, съгласно Едгар Кейси ангелите и архангелите са духовни същества, които са на наше разположение и които можем да се свържем с тях посредством молитва и религия. Те ни оказват помощ в нашия нравствен напредък, пазят ни и ни въодушевяват. Важно е да се отворим към тях с намерено сърце и да използваме тяхната помощ и директиви в нашия всекидневен живот.

Вижте още:

- Кои е твоят ангел-хранител;

- Как ангелите предизвестяват за опасност;

- Кой е Едгар Кейси;

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР