Във века на дигитализацията високите технологии заемат все по-важно място

...
Във века на дигитализацията високите технологии заемат все по-важно място
Коментари Харесай

Офис аксесоарите, без които не можем са на COPI’S

Във века на дигитализацията високите технологии заемат все по-важно място в офиса. Те могат да бъдат открити на всички места и във всичко. През тази година доста и още по-технологични ще бъдат офис аксесоарите, които компаниите производители и дистрибутори ще изложат на интернационалното ревю за печатни и рекламни връзки COPI’S. Форумът ще се организира от 2 до 4 октомври 2017 година в Интер Експо Център – София.

Стилни, софтуерни и функционални

През ерата на високите технологии дизайнът на химикалките и писалките се трансформира, само че не и тяхната функционалност. Съвременните принадлежности за писане съчетават по несравним метод трендовете към характерност и технологичност.

В отговор на високите условия рекламна организация „ Призма “ ще показа нови модели рекламни писалки на немската компания Senator, чийто главен представител е за България. COPI’S 2017 ще бъде мястото, на което компания „ Арко 9 “ ще показа актуализирания азбучник на испанската марка INOXCROM, създаваща стилни оферти, ориентирани към разнообразни възрастови групи – от деца и младежи, търсещи уникалност, до възрастните, искащи да открият автентичен подарък за корпоративните си клиенти.

Когато приказваме за първокласни пишещи средства, не можем да не споменем продуктите на Пен Шоп. Фирмата ще показа изисканите произведения на Lamy, Cross и Sheaffer, както и новия модел на „ безконечната писалка “ с дизайн от Pininfarina – Аеro.

Тефтерът, в който всичко се записва

По всичко проличава, че бележникът е бил и ще остане значителен детайл от аксесоарите в офиса.

На щанда си печатница „ Дита – М България “ ще показа новите модели календари и бележници със серпантина за 2018 година Тя ще изложи и новите артикули от сбирка VELVET - бележници А5 и В6 с капак, направени в богата цветова гама.

Стремежът на Джамбо принт към нововъведение и потребление на ексцентрични материали ще си проличи и на COPI’S 2017. Компанията употребява профилирани книговезки платна с термоактивен и метализиран резултат, които внасят чувство за съвременен и тънък имидж даже на общоприети артикули като бележник, бележник, настолен календар. За първи път компанията предлага печатане с фосфорни мастила.



Софтуерни решения за оптимизация на работния поток

Дигитализацията в офиса изисква и високотехнологични решения. Затова компания " ГЕД " предлага софтуерни решения на Enfocus за промяна на файлове – PitStop Pro – и за тяхната инспекция и утвърждение от клиента - PDF Review. Това са гъвкави решения за инспекция на входящи и файлове за предпечат и щемпел. Те дават опция за автоматизиране и опростяване на голям брой дейности, което усъвършенства работата и прави индустриалния развой по-ефективен.

Баджът към този момент е неразлъчен детайл от офис оборудването

Определено може да се твърди, че модерният офис е невъобразим без потреблението на баджове. За да бъде той оптимално ефикасен и за удължение на експлоатационния му потенциал обаче е нужна характерна направа. На COPI’S 2017 компания Делис ООД е решила да показа най-новата си услуга - произвеждане на заготовки за баджове. Компанията е намерила решение на един остарял проблем - оскъпяването на баджовете със сменяеми имена.

Фирма " 10х " ще показа американска машина за монтаж на брайлово писмо върху разнообразни повърхности. Изпъкналите полусфери извършват всички европейски и американски условия за ненаранимост на пръстите и добра четливост.

Сувенирните артикули основават еднаквост

Всеки офис се нуждае от основаване на характерност и въодушевление. Сред предложенията на компания “Фактор България “ са фото чаши, отличаващи се с това, че са сублимационни с високоустойчиво покритие DURAGLAZE. Производителят LISTAWOOD подсигурява над 2000 цикъла в миялна машина. Освен това на щанда си компанията ще разположи QuickPro система за опъване на канава както и могообразие от фото магнити, измежду които е ИДЕАЛ - с вложка 35 х 50 мм.

Рекламна организация " Призма " показва продуктите на Pixika, която е фокусирана в производството на софтуерни рекламни сувенири и дарове от външни акумулатори, часовници, лампи, USB-та други.

В COPI’S 2017 „ Дедал Къмпани “ се включва с разнородни решения. Сред изделията ще бъде S-Race – висококачествена бързосъхнеща хартия за сублимация, създадена в Германия от Felix Schoeller Group във формат А4 и А3, в две разновидности - за принтери Ricoh (120 гр/м2) или Epson (125 гр/м2). Компанията предлага и сублимационни мастила SubliSplas, както и термотрансферна хартия Shock Line – Italy. На щанда на „ Дедал Къмпани “ клиентите ще имат опция да видят и тестват огромно многообразие от машини за подвързване на материали и календари с потенциал 30/50/100 листа.

Привличайки от ден на ден експерти от страната и чужбина, ревюто е годишно събитие, което целият отрасъл следи със засилен интерес. Продуктите на всички компании ще можете да видите от 2 до 4 октомври, а повече информация за COPI’S 2017 ще откриете на www.copi-s.com.

Редактор: Александър Коларов
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР