Във вчерашния ден (08.03. 2021г.) от РЗИ-Враца са отговорили на

...
Във вчерашния ден (08.03. 2021г.) от РЗИ-Враца са отговорили на
Коментари Харесай

Двойно повече отчетени от ваксинирани във Враца: Официална лъжа - slava.bg

Във вчерашния ден (08.03. 2021г.) от РЗИ-Враца са дали отговор на питане на врачанска медия, публикувайки следващия чудноват доклад.
Според него общо 5506 души са имунизираните в региона. С една доза са имунизирани 1795 индивида, а 709 души са със приключена имунизация (приложени са и 2-те дози от ваксината).

Ако се сметне вярно по тази информация, ваксина е сложена на 2504 индивида, от които 1795 чакат слагането на втора доза, написа zovnews.com.

За да улесним локалната Здравна ревизия, сметката би трябвало да наподобява по един от двата метода:
Ако двете категории се броят настрана (имунизирани с една и две дози, съответно): 5506-2504 = 3002 души
Ако се върви по пътя на логиката и всички ваксинирани влизат в категория “вече ваксинирани с една доза”, то общият брой на ваксинирани жители следва да бъде 1795. В този случай разликата става даже по-голяма: 5506-1795 = 3711 души.

В задачата се пита – къде изчезват над 3000 души, които са имунизирани и дали въобще съществуват в регистрите на ваксинирани жители?

Още от началото на пандемията “Зов нюз”, а и останалите сътрудници се борят със сбърканите информации на Здравната ревизия, само че този документ може би най-пълно потвърждава по какъв начин работи една държавна институция, каквато е РЗИ – Враца.

Вие преценете дали работи дейно и в полза на здравето на хората от региона?

Неведнъж сме разгласили и погрешните доклади (по предписание със занижение) на броя инфектирани, уведомили сме и за контрола на карантираните, редуциран до нула, както и за бездействието на инспекцията за използване на противоепидемичните ограничения.

Това обаче не пречи на шефа на РЗИ-Враца доктор Кети Ценова и част от нейните подчинени да показват жестоко отношение към питащите публицисти, както и към наредилите се жители пред имунизационния кабинет в Инспекцията.

Неслучайно министър Ангелов “няма пояснение за нарасналата заболеваемост във Врачанска област”.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР