Във вътрешната политика основният проблем е липсата на дискусия по

...
Във вътрешната политика основният проблем е липсата на дискусия по
Коментари Харесай

Малинов: Християнска Европа си отива

Във вътрешната политика главният проблем е неналичието на полемика по съществени въпроси. Това съобщи в „ Тази заран “ претендентът за президент и лидер на листата в Бургас на „ Русофили за възобновление на отечеството “ Николай Малинов. По думите му България може да завоюва от положителните геополитически връзки с Русия и Китай.

„ Имаме една отиваща си християнска Европа, задава се една джендър-болшевишка Европа. Европа би трябвало да бъде на нациите, където народът и езикът да бъдат част от националните ползи, а не да се потъпква. България и Европа са по-силни с Русия “, сподели Малинов.
Според него би трябвало да се насочи финансов запас към тестване на популацията, а не да се вкарва зелен документ. Малинов изрази мнение, че документът лимитира правата на жителите.

„ Ние чуваме мощния глас на хората, които са „ за “ разделянето на хората на имунизирани и неимунизирани. И много по-слабо се чува гласът на съперниците. Необходима е полемика по този въпрос. Виждаме страни, където има доста имунизирани и доста заболели. В този проект политиците сме огромни длъжници “, сподели Малинов.
Коментира и че би трябвало да се основат инфекциозни лечебни заведения за лекуване на Коронавирус, с цел да не се блокира активността на всички лечебни заведения.

Добави, че политиците не би трябвало силово да постановат мнението си на обществото по разнообразни тематики.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР