Във Варненския окръжен съд започна делото срещу Анита Желева-Мейзер. Припомняме

...
Във Варненския окръжен съд започна делото срещу Анита Желева-Мейзер. Припомняме
Коментари Харесай

Прокуратурата поиска два пъти по-тежка присъда за Мейзер! Тя запуши ушите си, за да не слуша

Във Варненския областен съд стартира делото против Анита Желева-Мейзер.

Припомняме ви, че със свое решение от 27 април 2017 година, състав на Варненския апелативен съд анулира 3 годишната присъда на Окръжен съд – Варна (ОС-Варна), произнесена по повод Анита Желева (Мейзер), по тази причина, че на 14 август 2016 година по несъобразителност предизвикала гибелта на Николай Димов и предложила рушвет от 30 000 евро на служител на реда от „ Криминална полиция “ при ОД на Министерство на вътрешните работи във Варна, с цел да не извърши деяние по работа. Поради позволени основни процесуални нарушавания наказателното дело против Желева бе върнато на първата правосъдна инстанция за ново разглеждане.

След като изложи обстоятелствата и събитията към гибелта на Николай Димов, наблюдаващият прокурор по делото изиска 6 години затвор за Мейзер.

Докато прокурорът излагаше за следващ път детайлностите към гибелта на Димов, Анита запуши ушите си, съобщи varna24.bg.

По обвиняването в ликвидиране по несъобразителност прокурорът изиска 4 години отнемане от независимост и още 6 години затвор за предлагането на рушвет от 30 000 евро на длъжностно лице.

Очаква се откакто бъдат изслушани юристите по делото Мейзер да получи по-тежкото наказване, а точно 6 години отнемане от независимост при в началото непоколебим режим. Освен това някогашната миска ще би трябвало да заплати и санкция от 10 000 лева

Майката на Николай, Петранка Димова, съобщи в правосъдната зала, че не може да елементарни на Анита, тъй като не вижда смирение и страдание за стореното. Тя беше безапелационна, че убийството на синът и е било планувано и е съзнателно.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР