Във Франция се случи нещо ужасно. Титлата „Мис Франция 2021“

...
Във Франция се случи нещо ужасно. Титлата „Мис Франция 2021“
Коментари Харесай

Скандал! Заляха с помия Мис Франция 2021, защото била бяла и се срещала с мъже

Във Франция се случи нещо извънредно. Титлата „ Мис Франция 2021 “ беше извоювана от Амандин Пети. Красива, бяла, студентка от село Бургебюс (северна Нормандия). И още - тя е естествена и се среща със студенти на същата възраст.

Оказва се обаче, че в светлината на актуалните трендове това е явно нетолерантно решение. И подло. Подкопава актуалните западни полезности. Господин Макрон, ти къде гледаш?!

Освен това главната съперничка на мадмоазел Пети беше момиче на име Април Бенаюм, което раздаваше изявленията надясно и наляво, акцентирайки върху своя еврейски генезис (баща u е израелец), и се оплакваше от антисемитизма. Сред нейните основните съпернички бяха и 4 представителки на „ цветната “ общественост.



„ Френската народна власт е в заплаха. Фашистите очевидно настъпват и са подготвени да поемат властта. Мис Франция 2021 е бяла (!), стройна (!), французойка (!), допустимо е естествена жена и се среща с мъже, евентуално яде и месо.


Или налице е хомофобия, расизъм, тормоз над малцинствата, подтисничество на мюсюлманите и мигрантите, тормоз на дебелите хора и потъпкване на всевъзможни полезности. Ясно е, че Мис Франция в една демократична страна би трябвало да бъде (или съгласно нормата не би трябвало да бъде) пълен трансджендър от афроарабски генезис, покровител на ИД, веган и феминистка.


И може би ще u лишават купата. В противоположен случай това ще бъде някакъв Мордор, а не същинска народна власт “, написа депутатът от Московската градска дума и публицист Андрей Медведев.

В Инстаграм към този момент я обливат с мръсотия и известия като ''мен ме е позор, че ти представляваш нашата страна''. И към нея се вихрят скандал след скандал.


Дамата прекара Коледа със фамилията си за няколко дни (когато на останалите французи в действителност им беше неразрешено да вършат това), а по-късно също взе участие и във фотографска сесия (въпреки обстоятелството, че всички театри, кина и концертни зали бяха към момента затворени).


Тази сесия се организира в търговски център, където всички бяха длъжни да носят маски, а самата тя беше сложена зад стъклен заслон, само че обществените мрежи все пак кипеха от очевидна ненавист “.

Превод:
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР