Във финалния епизод от сериала "Костюмари", в който участва Меган

...
Във финалния епизод от сериала "Костюмари", в който участва Меган
Коментари Харесай

Екранна сватба отбелязва края на холивудската кариера на Меган Маркъл

Във финалния епизод от сериала "Костюмари ", в който взе участие Меган Маркъл, бъдещата брачна половинка на принц Хари прави холивудска подготовка за идната кралска женитба на 19 май в замъка Уиндзор, съобщи Франс прес.

В сериала тя се омъжва за съблазнителния юрист Майк Роуз, чиято роля се извършва от Патрик Джей Адамс. Двамата напущат сериала, който обаче ще бъде обновен за нов сезон.

Телевизия USA, която излъчва "Костюмари " с присъединяване на Меган Маркъл в облика на блестящата и красива юристка Рейчъл Зейн, популяризира няколко фрагмента, с цел да успокои почитателите.

Специализирани медии в Съединени американски щати увериха, че най- "шокиращите " голи подиуми са били изрязани за представянето на "Костюмари " пред кралица Елизабет Втора.

Епилогът на правосъдната сага ще бъде излъчен през днешния ден в Съединени американски щати и би трябвало да означи края на холивудската кариера на Меган Маркъл. Тя евентуално ще получи купата херцогиня на Съсекс след сватбата си с принц Хари.

Тридесет и шест годишната Меган, чиято майка е афроамериканка, към този момент закри блога си. След като се сгоди за сина на принцеса Даяна и принц Чарлз, тя ще се посвети на филантропска активност по образеца на бъдещия си брачен партньор и в сходство с традициите в кралското семейство.

Меган ще е първата американка в кралското семейство след Уолис Симпсън, която също като нея бе разведена, когато през 1937 година се омъжи за абдикиралия преди този момент Едуард Осми.

В началото на кариерата си Меган Маркъл е манекенка, преди да ѝ бъде поверена ролята на РейчълЗейн в "Костюмари ". Снимала се е също във филмите "Помни ме " и "Шефове гадняри ".

Източник: БЛИЦ
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР