Във филмите винаги след бурна нощ жените се събуждат точно

...
Във филмите винаги след бурна нощ жените се събуждат точно
Коментари Харесай

Събуди се красива до него

Във филмите постоянно след бурна нощ дамите се разсънват тъкмо толкоз красиви и свежи, каквито са били и вечерта. Всички знаем, че това е невероятно, само че ето няколко хрумвания по какъв начин да изглеждаш допустимо най-добре под завивките и на сутринта.

гримът

Една от главните аргументи да не изглеждаш добре на сутринта е размазаният грим. За първата нощ с него евентуално си се постарала да се нагримираш с молив, сенки, серпантина, фондьотен и какво ли още не. Ефектът на сутринта той да види всичките тези цветове и бои, размазани по лицето ти, сигурно няма да е добър. Затова се постарай да намериш време преди заспиване да изтриеш грима си. Хубаво е да имаш мокри кърпички за грим или в краен случай ползвай вода и сапун. Със сигурност ще те хареса повече без грим, в сравнение с с размазан.

косата

Другият огромен проблем със събуждането след бурна нощ е, че косата ти е в невъобразимо положение. Няма какво да направиш доста, само че изправената коса се заплита доста по-малко от накъдрената, да вземем за пример. Затова при приготовленията си за срещата по-добре си изправи косата и си подсигури гребен в чантата...за всеки случай.

свежият мирис

По филмите постоянно първата целувка на сутринта е доста сантиментална. Ако си несигурна в положителния си мирис заран обаче цялата романтика ще се изпари. Опитай се да имаш на разположение дъвки или ментови бонбони. А в чантата при кърпичките за грим и гребена, не пречи да имаш и от тези дребни сгъваеми комплекти четка с паста за зъби.

пушенето

Това важи единствено в случай че си пушач. Постарай се да не пушиш прекалено много вечерта преди да си легнеш с него, изключително в случай че е за първи път. Ако си пушач знаеш, че няма по-непривлекателно от пресипналия глас на пробуждане или утринната тютюнева кашлица.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР