Във фейсбук депутатът Николай Дренчев от ПП Възраждане коментира репортажа

...
Във фейсбук депутатът Николай Дренчев от ПП Възраждане коментира репортажа
Коментари Харесай

Култовият ваксиниран депутат от “Възраждане” проговори: Eдна мисирка ни гонеше из кулоарите

Във фейсбук депутатът Николай Дренчев от Политическа партия " Възраждане " разяснява репортажа на БТВ, в който взе участие. Припомняме, че първончално той твърдеше, че до момента в който няма опрян револвер в челото, няма да се имунизира, а след това се оказа, че още миналта година се е ваксинирал с " Янсен ". По мотив несъгласието, ето какъв коментар направи Дренчев в своя профил. Публикуваме целия текст без редакторска интервенция. 

Преди първия митинг против ограничаващите ограничения, проведен от Възраждане на 14 май 2020, Народоосвободителна въстаническа армия ТВ излъчи в най-гледаното си време, когато всяка секунда в ефира има баснословна цена, огромен поръчков материал против Костадин Костадинов.

Днес - три дни преди упования максимален митинг срещу ограниченията - БЪВ също пусна в най гледаното време поръчков репортаж против Възраждане. Властта сякаш се сменя, само че методите ѝ и предпочитания ѝ зложелател – Възраждане остават същите!

В петък - деня, когато депутатите на Възраждане работеха интензивно тъй като бастионът на народовластието - Народното събрание – беше под блокада и в последна сметка падна в плен нa схемата за ограничение на достъпа до него на жители, на специалисти и на депутати, една мисирка от БТВ ни гонеше из коридорите с въпроси за имунизациите. Репортажът, който са сглобили редакторите на въпросното предаване е надалеч и от истината, и от журналистическата нравственос. С тях скоро ще се забележим в съда, само че през днешния ден, за следващ път ще повторя това, което споделих и пред камерата на БТВ само че от нарязването на репортажа не излиза наяве, това, което съм казвал постоянно и може да го чуете от всеки един от Възраждане:

Изборът дали и с какво някой ще се лекува / профилактира / имунизира е негово персонално право и каквито и да са неговите решения – от тях не би трябвало да произтичат привилегии или да бъдат обект на наказания. Много хора се имунизираха - някои по насила, други по разбиране. Между всички нас – имунизирани или не – би трябвало да има единодушие и взаимна угриженост – и здравето ни и за правата ни.

Лично аз смятам, че отнемането на основополагащи човешки права, за които човечеството се е борило в продължение на хилядолетия - е по-опасно от всякаква зараза. Рано или късно всички ще умрем, това е неизменен факт. По-важно от това по какъв начин ще умрем е по какъв начин ще живеем. Само след три месеца (за ваксинирате с Янсен – след два месеца) всички „ документи “ още веднъж няма да важат, и притежателите им ще бъдат принуждавани да се инжектират с следващата доза. Светът – свободният свят, какъвто беше напълно до скоро - ще бъде трансфорат в затвор, какъвто ние от по-старото потомство го помним от времената на желязната завеса. Борбата - и за здравето, и за разсъдъка, и за правата на индивида продължава и занапред ще навлиза в решителната си фаза. Горд съм, че ще съм част от тази битка в редиците на ВЪЗРАЖДАНЕ, срещу страха и на страната на разсъдъка!

Репортажът 

Почти една трета от депутатите на " Възраждане " са имунизирани против COVID-19. Става въпрос за четирима депутати - нещо, което удостовери още в петък, 7 януари, водачът на групировката Костадин Костадинов.
Костадинов се закани на bTV поради репортаж кои депутати във " Възраждане " са имунизирани против КОВИД и за какво
Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов най-вероятно ще заведе дело против bTV. Причината - материал с изявленията на малкия екран, от...
Прочети повече
Още преди този момент удостоверение обаче от bTV са създали серия от изявленията с народни представители на партията по тематиката. От малкия екран настояват в собствен материал, че секретарят на партията Николай Дренчев е имунизиран. Дренчев обаче е представен да споделя следното: " Ваксините научно почтено и честно не дават отговор на определението за ваксина. В момента приказваме за един колосален социално-инженерен опит, в който здравето на народа е заложено на картата на една социално-инженерна геополитическа игра. Това е моето мнение, само че и на групата. Както споделя доцент Мангъров – до момента в който нямам опрян револвер в челото, няма да се имунизирам ".

След като бива категорично питан дали е имунизиран, Дренчев дава отговор, че персоналният му здравен статус не е нещо, което би обсъждал по малкия екран. Преди това на него му е зададе въпрос и какво значи, в случай че има документ, в който написа, че на 19 август си е сложил коронавирус имунизацията " Янсен ". " Това значи, че мога да предпочитам за себе си и не мога да предлагам никому безстопанствен избор ", гласи отговорът.

" Съжалявам, че съм се ваксинирал. Не смятам, че имам зелен документ, тъй като знам, че той в границите на 2 месеца за хората, избрали " Янсен ", ще изтече ", сподели още Дренчев. Той признава и, че родителите му също са имунизирани против ковид. От думите му излезе, че той и околните му се ваксинирали за персонална сигурност, само че посочи, че е за " успокоение ".

Каква е реакцията на водача на " Възраждане " поради материала - НАУЧЕТЕ ТУК!

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР