Във фейсбук бившият кмет на квартал “Изток Ивайло Иванов коменитра

...
Във фейсбук бившият кмет на квартал “Изток Ивайло Иванов коменитра
Коментари Харесай

Бивш кмет показа мястото на инцидента и опроверга твърденията за липса на маркировка и денивилация

Във фейсбук някогашният кмет на квартал “Изток ” Ивайло Иванов коменитра.  Той сподели и фотография от злощастния сектор. Публикуваме текста без редакторска интервенция.

Катастрофата е станала ето тук, т.е. при започване на спускането и при десен завой автобуса се е забил в дясната мантинела. Странно за какво всякакви телевизионни псевдо специалисти приказват нелепости и бързат да поемат виновност. Нямало било маркировка, голяма денивелация имало. Айде па един път да не сме ние отговорни.
Комитова: Започваме инспекция на трагичния сектор по " Струма "
„ Това, което видях, е в действителност потресаващо. Не мога да кажа какво е положението на пътя. Трябва да се отиде на място, където да с...

PS. Не, че има каквото и да било значение, само че този сектор от автомагистралата преди време го строи македонската компания Маврово.

Иванов е финансист по специалност. В интервала 2011 - 2015 година е кмет на регион " Изток " от партия ГЕРБ. По-късно той се самоотлъчи. През 2019 година Иванов се кандидатира още веднъж за кмет, само че този път от листита на партия АБВ. Той е член на .

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР