Във Фестивала на сетивата, Mercedes-Benz Trucks Classic представи пет от

...
Във Фестивала на сетивата, Mercedes-Benz Trucks Classic представи пет от
Коментари Харесай

Ретро модели на трилъчната звезда в „Tribute to Carl Benz“ - видео

Във " Фестивала на сетивата ", Mercedes-Benz Trucks Classic показа пет от раритетните си класическиавтомобили на обичайното събитие " Tribute to Carl Benz " на фона на историческия замък Карлсруе.

„ Радваме се, че ние, като Mercedes-Benz Trucks Classic, можем да присъстваме за първи път на това празненство, което уважава един от създателите на нашата компания “, споделя Бернд Хуфендик от Mercedes-Benz Trucks Classic, който дава отговор за грижата за транспортните средства.

„ Ние сме изключително горди, че можем да покажем обществено пет бижута от нашата сбирка, някои от които са изложени в нашия център за клиенти във Вьорт през останалата част от годината. “



Петте раритетни камиона от завода за камиони Mercedes-Benz във Вьорт бяха ситуирани непосредствено на основния вход на събитието покрай паметника на Карл Фридрих и преди този момент се движеха от Вьорт до Карлсруе на личните си колела.

Почти 400 участници пристигнаха на " Почит към Карл Бенц " на Шлосплац. Ретро коли, създадени до 1973 година - в това число доста със звездата, привлякоха десетки хиляди гости.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР