Във Федералната република вече няма да има премия за покупка

...
Във Федералната република вече няма да има премия за покупка
Коментари Харесай

Още субсидии за електрическите автомобили в Германия

Във Федералната република към този момент няма да има награда за покупка на нови коли с двг. Но за сметка на това се усилват бонусите за електрическите коли. И се понижава Данък добавена стойност през втората половина на 2020 година Това са основните точки от стимулиращия пакет на държавната коалиция, които директно засягат автомобилната промишленост, предава " Фокус ".
Според комерсиалното списание " kfz -betrieb ", делът на страната съпоставено с предходния
бонус за околната среда за съответните транспортни средства с чиста списъчна цена до 40 000 евро би трябвало да се удвои. " Сега страната явно поддържа закупуването на чисто електрически модел с 6000 евро ", се споделя в известието. Субсидиите също ще се удвоят за другите форми на стимулиране в тази стратегия за поддръжка. При закупуване на автомобил с горивни кафези в бъдеще страната наподобява ще добави 5000 евро, 4500 евро за зареждаеми хибриди и 3750 евро за незареждаеми хибриди.
Федералното държавно управление също съобщи, че ще насърчи закупуването на по-благоприятни за климата камиони. Освен това държавното управление желае да влага съществено в по-нататъшното разширение на инфраструктурата за зареждане и водород. Планирана е и помощ от 2,5 милиарда евро за локалния градски превоз.
Освен това огромната коалиция желае да усили налога върху транспортните средства за нови коли с висок разход на гориво. От 1 юли 2020 година Данък добавена стойност ще бъде понижен от 19 на 16 % до края на годината. Това също би трябвало да подтиква бизнеса с нови коли.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР