Ваучерите за храна влизат в обращение и в туризма. Те

...
Ваучерите за храна влизат в обращение и в туризма. Те
Коментари Харесай

Плащаме с ваучерите за храна и за хотелско настаняване и спа услуги

Ваучерите за храна влизат в обращение и в туризма. Те ще са използвани както за главните услуги – настаняване, храна и превоз, по този начин и за спомагателните услуги – като атракциони, спа и уелнес, пътувания, разнообразни прояви с културен и опознавателен темперамент, конкресни, спортно-анимационни, здравни и така нататък, предава. 

Тези ваучери, предоставяни от работодателите на чиновниците подкрепят покупателната дарба. Изгодни са и за работодателите, тъй като са освободени от налози и осигуровки в размер до 200 лева на месец на служащ.

" Първите контракти подписани от снабдители на туристически услуги с оператор на ваучери са от края на юли и началото на август, като ползата се усилва ", сподели за Радио Варна специалистът в отрасловото министерство Венелина Червенкова.

Ваучерите ще са използвани и в зимните курорти

" По закон биха могли да бъдат употребени и за второстепенни услуги като прилагане на въжени линии(лифт) и наем на екипировка. Това е една добра опция за стимулиране на вътрешния туризъм ", поясни Венелина Червенкова. 

Ваучерите за храна бяха желани и от представителите на туристическия бранш, тъй като считаме, че това ще способства за оживление на бизнеса и ще даде опция на българите да се възползват от предлаганите услуги в страната, добави тя. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР