Вътрешното министерство на Русия започна разследване на полицая, който беше

...
Вътрешното министерство на Русия започна разследване на полицая, който беше
Коментари Харесай

ВИДЕО за полицейско насилие над жена принуди руските власти да реагират

Вътрешното министерство на Русия стартира следствие на служителя на реда, който беше сниман да удря млада жена в корема по време на следващите митинги в Москва през предишните почивни дни (10 - 11 август), съобщи БГНЕС.
Видеото със срамната преживелица беше гледано 360 000 пъти в интернет и под него има стотици гневни мнения против дейностите на служителя на реда, който очевидно е от специфичните елементи ОМОН.

Мент бьет кулаком в живот девушке. pic.twitter.com/vhHZUix8UV
— Ян Кателевский (@ya_YANson) 10 август 2019 година
" Беше доста неприятно, получих конвулсия и не можех да вдишвам ", сподели пред уеб страницата " Медиазона " ударената, 26-годишната Дария Сосновская.
На видеозаписа се вижда по какъв начин двама тежко екипирани служители на реда държат дамата за двете ръце и я водят към рейс с задържани. Тя се дърпа, при което двамата стопират и единия я удря с облечен в ръкавица пестник в корема.
Сосновская споделя, че са я откарали в полицейски сектор, където е стояла няколко часа, без да има достъп до юрист, след което е била освободена, като ѝ е направено публично предизвестие.
От вътрешното министерство на Русия споделиха, че инспекцията към този момент тече и " отговорните ще бъдат осъдени ".
Припомняме, че от към този момент няколко седмици в Москва има непрекъснати митинги поради отхвърли на локалните управляващи да записват опозиционни политици за локалните избори наесен. Официалната причина е, че опозиционерите не са събрали нужния брой годни подписи.
Случаят в този момент не е първи подобен, откогато почнаха митингите - припомнете си с ВИДЕО каква е картината!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР