Вътрешният министър на Сърбия Братислав Гашич заяви, че Гранична полиция

...
Вътрешният министър на Сърбия Братислав Гашич заяви, че Гранична полиция
Коментари Харесай

Вътрешният министър на Сърбия: 95% от нелегалните мигранти идват от България и РСМ

Вътрешният министър на Сърбия Братислав Гашич съобщи, че " Гранична полиция " няма да се изтегли от региона на границата с България, до момента в който не бъде открит и арестуван и последният контрабандист. Гашич посети полицейските чиновници в Пирот и Регионалния център на граничната полиция, виновен за границата с България.
Според Гашич 95% от мигрантите идват в Сърбия от България и Северна Македония, тъй че " чиновниците на вътрешното министерство ще подхващат всички ограничения и дейности за попречване на прекосяването на незаконни мигранти ".
Сръбският министър се срещна и с командира на жандармерията Саша Косович, след което съобщи, че полицията в този регион работи интензивно и поставя оптимални старания, тъкмо както в северната част на страната, с цел да резервира сигурността на всички жители, поради повишен приток на незаконни мигранти.
" Сръбската полиция има нулева приемливост към всевъзможен тип закононарушения и ще бъде упорита и решителна ", сподели още Братислав Гашич.
Според управляващите в Пирот през октомври са арестувани 12 трафиканти. Влизането на 1154 мигранти в Сърбия е било предотвратено.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР