Вътрешният министър на Италия Марко Минити заяви, че вижда „светлината

...
Вътрешният министър на Италия Марко Минити заяви, че вижда „светлината
Коментари Харесай

Италия вижда „светлина в края на тунела“ по отношение на мигрантската криза

Вътрешният министър на Италия Марко Минити съобщи, че вижда „ светлината в края на тунела " при оправянето с бежанските потоци от Либия, след записаното понижаване на пресичанията на Средиземно море през последните месеци, предава Reuters.

„ Все още сме в тунела. Той е дълъг, само че към този момент започваме да виждаме светлината в края му ", съобщи Минити. По данни на италианското Министерство на вътрешните работи от началото на годината 97 293 хиляди души са пристигнали в страната, което е спад с 4,15% в съпоставяне със същия интервал през 2016 година

Италианското държавно управление ускорява либийските благоприятни условия за битка против трафика на мигранти, като в това време упражнява напън против неправителствените организации, които вземат участие в нерегламентирани избавителни интервенции.

„ Важно е да се намесим от другата страна на Средиземно море и сме се фокусирали върху Либия. Изглеждаше комплицирано, само че сега наподобява, че нещата се задвижват ", добави Минити. Той добави, че би трябвало да се наложат условия мигрантите да се връщат назад в Либия.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР