Вътрешният министър Калин Стоянов ще предложи Живко Коцев за главен

...
Вътрешният министър Калин Стоянов ще предложи Живко Коцев за главен
Коментари Харесай

Заместникът на Петър Тодоров ще бъде предложен за главен секретар на МВР

Вътрешният министър Калин Стоянов ще предложи Живко Коцев за основен секретар на Министерство на вътрешните работи. В момента той е заместител на Петър Тодоров, който преди дни публично подаде оставка от управителния пост в службата.

Кандидатурата на Коцев ще бъде импортирана за разглеждане в Министерски съвет и по-късно препоръчана за гласоподаване на президента Румен Радев.

Преди седмица министър председателят изиска Пламен Тодоров да бъде освободен от управителната позиция, само че президентът освобождението му, макар позицията на вътрешния министър, че не може да работи с него поради загуба на доверие. Впоследствие обаче Тодоров въпреки всичко реши да подаде самичък своята оставка.

Пред публицисти Денков разяснява, че претекстовете за поисканото освобождение на сегашния основен секретар на Министерство на вътрешните работи са професионални, а не политически. По думите му, в отчета на министъра на вътрешните работи " няма политически претекстове ", а единствено " професионални, свързани с работата [на Тодоров] в Министерство на вътрешните работи и това, че тя не е задоволително добра ".

Очаквайте детайлности!
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР