Вътрешният министър Калин Стоянов проведе работна среща с Грета Фенер,

...
Вътрешният министър Калин Стоянов проведе работна среща с Грета Фенер,
Коментари Харесай

Вътрешният министър проведе среща с ръководителя на Базелския институт за управление

Вътрешният министър Калин Стоянов организира работна среща с Грета Фенер, шеф на Базелския институт за ръководство, оповестиха от пресцентъра на Министерството на вътрешните работи.

В рамките на срещата бяха разисквани опциите за задълбочаване на съдействието сред Министерство на вътрешните работи и Базелския институт за ръководство. Изведени бяха  опциите за продан на опит, положителни практики и образования в региона на ефикасното противопоставяне на корупцията.

Министър Калин Стоянов акцентира, че един от главните цели, заложен от  управлението на вътрешното ведомство, е битката с корупцията и означи, че рекомендациите на Базелския институт биха дали скъпа тенденция за подсилване на ефикасното противопоставяне на този тип закононарушения.  В този смисъл бе подчертана нуждата от задълбочено партньорство и съответни дейности, които биха съдействали за реализиране на по-висока степен на успеваемост в работата на способените институции.

Министърът на вътрешните работи и шефът на Базелския институт за управление  обявиха подготвеност за поддържане на непрекъснат контакт и образуване на бъдещи взаимни начинания.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР