Вътрешният министър Бойко Рашков е разпоредил на директорите на Областните

...
Вътрешният министър Бойко Рашков е разпоредил на директорите на Областните
Коментари Харесай

Открит е другият пастир от с. Антон, който беше в неизвестност. Рашков разпореди акция в цялата страна

Вътрешният министър Бойко Рашков е разпоредил на шефовете на Областните дирекции на Министерство на вътрешните работи в цялата страна да извършат инспекция и да открият дали има сходни на братя Георгиеви " престижи ", които тормозят хората в дребни обитаеми места.

При установяването на сходни случаи, е разпоредено да се рапортува на професионалното управление на Министерство на вътрешните работи.

Междувременно окръжният прокурор на София Наталия Николова заяви за Българска национална телевизия, че през днешния ден по обяд ще изискат от Софийският областен съд установяване на най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража " за братята Дончо и Красимир Георгиеви от село Антон.

Рано тази заран е открит 26-годишният овчар от селото, който беше в неопределеност. Веднага е превозен за медицински прегледи. 

Открит е и вторият овчар, който се търсеше. Той е бил пребит и се е укривал, с цел да не бъде погубен.

Хора от селото са му помагали и са му носили храна и вода, с цел да оцелее.

Вчера, измежду като е схванал, че братя Георгиеви са арестувани и за полицейската акция в региона, мъжът е събрал храброст и е споделил на един от съселяните си да уведоми полицията за местонахождението му.

Вторият овчар твърди, че е бил пребит от Дончо и Красимир Георгиеви и е дал показания пред проверяващите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР