Вътрешните промени ще бъдат по-значителни и според слуховете, базовата версия

...
Вътрешните промени ще бъдат по-значителни и според слуховете, базовата версия
Коментари Харесай

Базовата версия на iPhone 16 Pro ще получи увеличена памет до 256 GB, но ще запази цената си от $1000

Вътрешните промени ще бъдат по-значителни и съгласно слуховете, базовата версия на iPhone 16 Pro ще получи 256 GB място за предпазване, вместо сегашните 128 GB в iPhone 15 Pro.

Потребителите на iPhone от дълго време се оплакват от 128GB базова памет, защото новите функционалности изискват от ден на ден и повече място.

В момента и iPhone 15, и iPhone 15 Pro имат 128 GB в минималната си настройка и би трябвало да платите в допълнение за по-голям потенциал. Предвид общата наклонност към по-високи цени на iPhone, изключително на Pro моделите, увеличението на базовото вместилище би било разумна стъпка.

Според инсайдера LeaksApplePro, Apple има намерение да усили базовата памет на iPhone 16 Pro и iPhone 16 Pro Max от 128 GB на 256 GB. В същото време източникът не изключва, че цената на iPhone 16 Pro, макар по-големия размер на паметта и другите усъвършенствания, да остане същата.

По-рано беше обявено, че iPhone 16 Pro и iPhone 16 Pro Max ще получат по-големи екрани, надлежно 6,27 и 6,86 инча, както и редица други усъвършенствания. Спомнете си също, че неотдавна ви информирахме по отношение на съществуването на особено покритие върху камерите на iPhone 16 Pro и iPhone 16 Pro Max, което се чака доста да усъвършенства качеството на фотосите и да предотврати появяването на отражения в фотосите.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР