Вътре в музея, който съхранява Ara Pacis, мраморен олтар, който

...
Вътре в музея, който съхранява Ara Pacis, мраморен олтар, който
Коментари Харесай

Радикалният план на Мелони: пренаписване на постфашистката конституция на Италия

Вътре в музея, който съхранява Ara Pacis, мраморен олтар, който популяризира мира и просперитета, донесени от 40-годишното ръководство на първия император на Древен Рим, Август, група на видни италиански предприемачи неотдавна разсъждаваха върху настоящото положение на страната.

Събраните бизнесмени и ръководители — поддръжници на новосъздаденото придвижване на гражданското общество, наречено Io Cambio, или Аз трансформирам — оплакаха тежките жертви, които хроничната политическа неустойчивост нанесе върху вероятностите и интернационалното доверие на модерна Италия.

В формалните си полемики и на пенливо вино, сирене и маслини на покрива по-късно те диагностицираха това, което виждат като проблем: конституцията на Италия, написана след Втората международна война и рухването на фашистката тирания на Бенито Мусолини, не беше по-дълго кадърен за задачата. Необходим е главен ремонт, в случай че Италия желае да сътвори по-силни държавни управления, способни да се оправят с икономическите и обществени проблеми на стр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР