Васко КръпкатаУважаеми и неуважаеми началници и кандидат началници на държавата

...
Васко КръпкатаУважаеми и неуважаеми началници и кандидат началници на държавата
Коментари Харесай

Забравихте ли КОЙ спря цялата ни еуфория от 90-те, че издигате за кмет отроче на най-репресивната машина ДС

Васко Кръпката

Уважаеми и неуважаеми началници и претендент началници на страната и на моята обичана София. Нека си кажа думата, пък в случай че щете ме изяжте с парцалите. Хич не ми пука!

Срам ме е, че човек като Борисов ръководи и то толкоз дълго, … още малко и току виж достигнал идола си бай Тошо по дългоденствие във властта. От сърце се надявам да се отдръпна. Вероятно е обкръжен от хора, които го боготворят… да не ги слуша, време е за оттегляне и да се прочете някоя и друга книга… Партия ГЕРБ, основана към Борисов по телефона, за да вземете властта от Българска социалистическа партия и успяхте. Наред с греховете, цялостни сте с ченгета, Турски поток, Лукоил и пр… най-малко не фалирахте страната, както Българска социалистическа партия постоянно щом са в ръководството. Уважавам всичко направено от вас и кметовете из Татковината, само че не мога да простя многото ненаправено най-много в правораздаването… управлявахте без моя глас и евентуално за мнозина сте сполучливи. Много хора гласоподават за вас. Факт!

ДСБ, дребната злобна партия, с която Костов излезе от Съюз на демократичните сили, следвайки концепцията за безченгесарска хигиена и никакви безпринципни коалиции… апелирам, я отново??? Да, вие Господа, които сте наследници на част от хората, които приготвиха пътя ни към Европейски Съюз и НАТО, вместо да се борите за властта с надграждане и главен приоритет европейският ни път, надалеч от Кремъл последвахте юмрука на Радев и “изчегъртването ” на чалга-диванния политикан и разните му там “мутри вън ”-червенотиквеничковчета… Голям срам! Сега тотално и дефинитивно нанесохте удар на гласоподавателите си с кандидатурата за кмет на София, отрок на най-репресивната машина Държавна сигурност. Забравихте ли КОЙ спря цялата ни еуфория от 90-те, с която можехме да сме доста по-успешни в прехода!

Забравихте ли кой гласоподава за вас???

Сбогом от мен!!!

Васко Кръпката
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР