Вашингтон. Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че няма да

...
Вашингтон. Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че няма да
Коментари Харесай

VOA: Доналд Тръмп няма планове да спре да използва социалните мрежи

Вашингтон. Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че няма да спре да употребява обществените мрежи, защото това, съгласно него, е единственият метод да споделя истината на хората, съобщи The Voice of America.
„ Само медиите, които създават подправени нови и моите врагове желаят да спра да употребявам обществените мрежи “, написа Тръмп в Туитър. “Това е единственият метод, за мен, да кажа истината! “
Въпреки съперничеството от страна на президента, огромните американски медии, които той постоянно назовава „ подправени вести “, не са го молили да спре да употребява обществените мрежи. Напротив, те постоянно цитират неговите мнения в Туитър и гледат на тях, като на прозорец към метода му на мислене когато и да е на денонощието, от ранната заран до късно през нощта.
Все отново някои негови помощници в Белия Дом, както и някои депутати, Републиканци и Демократи, са го подлагали на критика за честата му приложимост на Туитър – над 1000 известия единствено за първите шест месеца на неговия мандат.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР