Вашингтон и Пхенян все по-активно си разменят заплахи за нанасяне

...
Вашингтон и Пхенян все по-активно си разменят заплахи за нанасяне
Коментари Харесай

Напрежението ескалира: Москва приведе в повишена бойна готовност руските ПВО и ВКС в Далечния Изток заради конфликта между САЩ и КНДР

Вашингтон и Пхенян все по-активно си разменят закани за нанасяне на ракетни удари и съветските военни деликатно наблюдават за дейностите на двете страни. В Далечния изток съветските системи за противовъздушна защита са приведени в положение на нараснала бойна подготвеност поради напрегнатата обстановка към северна Корея.

Това разгласи членът на Съвета на Федерацията Виктор Озеров, който оглавяваше преди време Комитета на Структурни фондове по защитата и сигурността, представен от информационните организации.

" Силите на Противовъздушна отбрана и Върховен касационен съд са усилени в Далекоизточния район. Ставащото към Северна Корея не може да не провокира у нас възприятие на безпокойствие и схващане на нуждата да бъдат взети спомагателни ограничения за обезопасяването на територията ни ", съобщи в изявление за РИА Новости сенаторът.

Той акцентира, че съветските военно деликатно наблюдават за ставащото на Корейския полуостров и изключително за зоните на вероятните пускове на ракети. Взети са ограничения при положение на погрешно изтъкване на цел на севернокорейска ракета, само че има и друга задача.
" Силите на Противовъздушна отбрана за нуклеарно въздържане разрешават да бъдат възпирани американците от по-решителни крачки ", разяснява Озеров.

Превод: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ Пожарна охрана ГОРЕЩАТА ТЕМА
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР