ВАШИНГТОН (AP) — Преди четвърт век Министерството на правосъдието имаше

...
ВАШИНГТОН (AP) — Преди четвърт век Министерството на правосъдието имаше
Коментари Харесай

Как да се справим с престъпността в индийската страна? Дайте възможност на племенното правосъдие, казва бивш служител на Министерството на правосъдието

ВАШИНГТОН (AP) — Преди четвърт век Министерството на правораздаването имаше малко значими връзки с индианските племена.

Докато федералното държавно управление работеше с щатската и локалната полиция и съдилища, системите на племенното правораздаване нямаха същото равнище на самопризнание, сподели Трейси Тулу, който ръководеше Службата за племенно правораздаване на департамента от 2000 година до неотдавнашното си пенсиониране. „ Те бяха всъщност невидими “, сподели той.

Главният прокурор Мерик Гарланд сподели, че Тулу е построил офиса от концепция в „ институция в Министерството на правораздаването “.

Връзките му с 574-те федерално приети племена на нацията са значими, частично тъй като федералните управляващи проверяват и преследват набор от огромни закононарушения в множеството резервати.

Статистическите данни за публичната сигурност отразяват сериозните провокации. Коренните американци и локалните поданици на Аляска са повече от два пъти по-склонни да станат жертви на принудително закононарушение, а индианските...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР