ВАШИНГТОН (АП) — Хавайските демократи ще проведат гласуване за президентски

...
ВАШИНГТОН (АП) — Хавайските демократи ще проведат гласуване за президентски
Коментари Харесай

Бележка за решението на AP: Какво да очаквате в президентските събрания на Демократическата партия в Хавай

ВАШИНГТОН (АП) — Хавайските демократи ще проведат гласоподаване за президентски желания в сряда, до момента в който президентът Джо Байдън се приближава до обезпечаването на делегатите, нужни за приемане на номинация за повторно мандат в Белия дом.

В бюлетината с Байдън ще се явят представителят на Съединени американски щати Дийн Филипс от Минесота, създателят на самопомощта Мариан Уилямсън, която неотдавна още веднъж се включи в конкуренцията, откакто отпадна при започване на предишния месец, и двама по-малко известни претенденти. Гласоподавателите също по този начин ще имат опцията да изберат „ Неангажиран “.

Събитието се организира след Супер вторник, най-големият ден за гласоподаване в календара на първичните президентски избори, като 15 щата и Американска Самоа организират надпревари за Демократическа номинация. Хавайските републиканци ще проведат събранията си по-малко от седмица по-късно на 12 март.

Ръководителите на Демократическата партия в началото възнамеряваха да проведат първично гласоподаване напълно по пощата на 6 ап...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР