Джон Дейли се завръща в PGA Championship тази седмица –

...
Джон Дейли се завръща в PGA Championship тази седмица –
Коментари Харесай

Звездата на PGA Championship Джон Дейли има четири бивши съпруги и подходящ прякор „дива твар“

Джон Дейли се завръща в PGA Championship тази седмица – 33 години откакто завоюва надпреварата като заключителен заместител.

Голф легендата, известна с лудориите си както на игрището, по този начин и отвън него, ще се състезава в мейджъра, който стартира в четвъртък (16 май) на зрелост от 58 години.

Уместно наименуван „ Wild Thing “ “ наред с други прякори като „ Лъвът “ и „ Дългият Джон “, първият е издържал тестването на времето по време на кариерата на Дейли заради, просто казано, огромния брой диви обстановки, в които е бил замесен.

Независимо дали става въпрос за мятане на $55 000 (£43 000) от прозореца на колата по време на спор със брачната половинка му или дръзкото му изказване, че може елементарно да изпие 35 до 40 бири за един ден – роденият в Калифорния в никакъв случай не е прекомерно надалеч от действието... от всевъзможен тип.

Известен като тежък пияница, без значение от идното съревнование, Дейли един път призна в изявление с Греъм Бенсингер през 2016 година, че би сложил върхове, до момента в който е пийнал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР