ВАШИНГТОН (АП) — Американските и британските военни бомбардираха множество обекти,

...
ВАШИНГТОН (АП) — Американските и британските военни бомбардираха множество обекти,
Коментари Харесай

Американски и британски военни се обединяват отново, за да бомбардират обекти в Йемен, използвани от подкрепяните от Иран хуси

ВАШИНГТОН (АП) — Американските и английските военни бомбардираха голям брой обекти, употребявани от подкрепяните от Иран хуси в Йемен в понеделник, за повторно двамата съдружници са нанесли координирани ответни удари против набор от качества за изстрелване на ракети на бунтовниците, споделиха няколко американски чиновници. ракети и изтребители, с цел да унищожат местата за предпазване на ракети на хутите и пусковите установки. Длъжностните лица са говорили при изискване за анонимност, с цел да обсъдят настояща задача.

Съвместната интервенция идва към 10 дни откакто военни кораби и изтребители на Съединени американски щати и Англия удариха повече от 60 цели на 28 места. Това беше първият боен отговор на Съединени американски щати на непрекъснатата акция на офанзиви с дронове и ракети на Хути против търговски кораби от началото на войната сред Израел и Хамас през октомври.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР