Вашингтон — Изпадналият в битка републиканец Конгресмен Джордж Сантос от

...
Вашингтон — Изпадналият в битка републиканец Конгресмен Джордж Сантос от
Коментари Харесай

Конгресменът Джордж Сантос остава непокорен като Камарата на представителите да гласува за изключване тази седмица

Вашингтон — Изпадналият в борба републиканец Конгресмен Джордж Сантос от Ню Йорк остана непослушен в четвъртък, до момента в който Камарата на представителите се готви да одобри трета резолюция за изключването му от Конгреса, две седмици откакто Комисията по нравственос на Камарата на представителите съобщи, че е разкрила „ големи доказателства “, че той е нарушил федералния закон.

На конференция пред Капитолия Сантос повтори рецензиите към сътрудниците си в Конгреса и сподели, че ги е следил " губят времето на американския народ още веднъж и още веднъж. " Конгресменът от Ню Йорк предизвести, че изключването му „ ще бъде заличаването “ на доста членове на Камарата.

„ Това ще ги преследва в бъдеще, когато елементарните обвинявания са задоволителни, с цел да бъдат отстранени членове от Конгреса, когато са надлежни определени от техния народ в съответните им щати и области ", сподели той.

други петима някогашни законодатели, които бяха изключени от долната камара - трима от които взеха оръжие за Конфедерацията по време на...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР