Вашингтон — Гласоподавателите на Републиканската партия в Невада ще имат

...
Вашингтон — Гласоподавателите на Републиканската партия в Невада ще имат
Коментари Харесай

Започват събранията в Невада: Очаква се Тръмп да помете републиканските делегати, след като Хейли загуби символичните първични избори

Вашингтон — Гласоподавателите на Републиканската партия в Невада ще имат още един късмет да гласоподават за желания от тях претендент за президент на събранията в четвъртък, а някогашният президент Доналд Тръмп ще бъде в бюлетината този път.

Щатът беше хазаин на първичните избори на републиканците и демократите във вторник, само че Тръмп не се появи в бюлетината на Републиканската партия, защото Републиканската партия на Невада избра да организира събранията си и направи това единственото съревнование, което ще разпредели 26-те делегати на щата.

Но даже и без Тръмп в бюлетината, някогашният дипломат в Организация на обединените нации Ники Хейли, която взе участие във вторник в първичните избори вместо в събранията, приключи на второ място след „ нито един от тези претенденти “, срамно проваляне, защото тя се пробва да се продаде като сериозен противник на Тръмп.

няколко други претенденти, които от този момент са завършили своите президентски акции, подадоха документи за първичните избори, макар че резултатите са безсмис...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР