ВАШИНГТОН – Конгресменът Крис Делузио стана първият демократ в Конгреса,

...
ВАШИНГТОН – Конгресменът Крис Делузио стана първият демократ в Конгреса,
Коментари Харесай

Конгресменът Крис Делузио става първият демократ в Конгреса, който призовава за оставката на министъра на отбраната Лойд Остин заради укриване на операция за рак

ВАШИНГТОН – Конгресменът Крис Делузио стана първият демократ в Конгреса, който намерено приканва за оставката на министъра на защитата Лойд Остин в сряда след членът на кабинета на Байдън скри интервенцията си за лекуване на рак на простатата от Белия дом и неговите подчинени.

„ Изгубих доверие в управлението на министър Лойд Остин на Министерството на защитата заради неналичието на бистрота по отношение на скорошното му здравно лекуване и въздействието му върху непрекъснатостта на командната верига, “ Deluzio (D-PA.), a член на Комисията по въоръжените сили (HASC) и деец от войната в Ирак, се споделя в изказване.

Остин, който заемаше поста си през цялата администрация на Байдън, не съумя да заяви, че няма да може да извършва отговорностите си, откакто беше приет в болница на 1 януари с зараза на пикочните пътища след простатектомия на 22 декември.

70-годишният Остин е бил откаран по неотложност в Националния боен медицински център Уолтър Рийд със „ остра болежка в корема,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР