Вашата връзка е изградена от неща, които обичате, но има

...
Вашата връзка е изградена от неща, които обичате, но има
Коментари Харесай

9 неща, за които партньорът ви няма да ви признае, че не харесва

Вашата връзка е построена от неща, които обичате, само че има и друга страна, в която половинката ви може да не харесва дадени занимания или места, даже привички. Няма идеални хора или такива, които на 100% се допълват и нямат разминавания в безусловно нищо. Колкото и да не ви се желае, с вашата половинка ще имате различия от време на време и това е обикновено. Не е ужасно да вършиме неща, които той не харесва или противоположното. Така, че това не би трябвало да бъде огромен проблем за вас и половинката ви.

Комуникацията в една връзка е значима и в случай че има неща, за които се срещат разминавания сред вас, то е хубаво да се изкажат. Ако той не харесва това, което вие обичате, то може просто да не се занимавате по това нещо дружно.

 9 неща, за които сътрудникът ви няма да ви признае, че не харесва

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW  

Съществува обаче и вид, в които сътрудникът до вас да не си признае, че не харесва нещо, което вие обичате. Ето и някои от тези неща:

Да боядисвате косата му

Да боядисате косата му, с цел да му придадете нов тип и несъмнено ще го накара да се разсърди, даже да сте избрали краткотраен цвят, който да може да го смъкна, когато пожелае. Партньорът ви не харесва това, само че поради вас може да остане няколко дни с ексцентричен цвят на косата, единствено тъй като ви обича.

Споделяте непрестанно мемета с него

Ако тагнете гаджето си в меметата за двойки, с цел да добавите малко шеговит комизъм към връзката ви и това също може да го подразни. Дори да е смешно, може той да не харесва това, изключително в случай че се прави обществено и неговите другари ще му се подиграват само че по този начин и да не ви каже.

Сменяте канала, когато той гледа телевизия

Нито един мъж не харесва някой да пипа отдалеченото, до момента в който гледа телевизия. Ако гаджето ви гледа нещо с огромен интерес и промените канала, ще видите по какъв начин той се разстройва от вас. Представете си какъв брой сърдит може да бъде, в случай че превключите канала, тъкмо преди неговият обичан тим да извършва дузпа. Така че просто не го правете.

 не харесва 9 неща, за които сътрудникът ви няма да ви признае, че не харесва

Повтаряте всичко, което той споделя

Това наподобява занимателно, само че е и досадно по едно и също време. Каквото и да каже, в случай че повтаряте същите думи и имитирате жестовете му, в първите минути може да е смешно, само че не и по-късно. Партньорът ви не харесва това, тъй като може би мисли, че е детинско. Затова в случай че не желаете да го дразните, не опитвайте да го вършиме по този метод.

Продължавайте да го питате какво си мисли сега

Често се споделя, че мъжете, до момента в който гледат в стената, не мислят безусловно нищо, само че множеството дами си мислят, че нещо се случва в мозъка им. Така че в случай че всякога, когато видите, че мъжът ви прави това, продължавате да го питате какво си мисли, по този начин единствено ще го раздразните.

Непрекъснато говорите по телефона, когато той е с вас

Когато гаджето ви е с вас, не е прелестно да сте ангажирани с телефона си непрекъснато. Преструвайте се, че пишете известия или играете игри, и вижте по какъв начин настроението му мигновено се разведрява. Един мъж не харесва да бъде пренебрегнат по този метод, и надали на вас би ви било прелестно да сте в неговата обстановка.

Да променяте статуса си във Фейсбук на „ Необвързана “

Ако и двамата интензивно се следите във Фейсбук, тази техника може да ви помогне да раздразните гаджето си. Ако измененията статуса си във Фейсбук на „ необвързана “ за известно време, незабавно ще видите реакцията му, даже и да не желае да го признае. Трудно може да скрие обстоятелството, че не харесва това.

 не харесва 9 неща, за които сътрудникът ви няма да ви признае, че не харесва

Поправяте метода му на говорене

Обикновено хората ненавиждат, когато някой им поправя метода на говорене и непрекъснато им прави забележи за произнасянето на някои думи. Партньорът ви евентуално също не харесва непрекъснато да го укорявате.

Пренареждате шкафовете му

Ако пренаредите шкафовете му и разбъркате всичко, без да му кажете къде какво сте държали, а го оставите да разбере самичък, това ще го ядоса, само че може и да не си признае на момента.

Наясно сме, че в края на краищата, връзките се нуждаят от някои занимателни детайли, с цел да поддържат искрата сред двойката жива и някои почтени смешки не са непотребни от време на време. Просто се уверете, че не прекалявате, тъй като в противоположен случай обичаният ви може да ви се ядоса и това да навреди на връзките ви.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР