Въртим се в омагьосан кръг - да продължим със служебните

...
Въртим се в омагьосан кръг - да продължим със служебните
Коментари Харесай

Петър Москов: КОД е гласът на свободните българи, а свободните българи не повярваха на заклинанията, че Украйна ще падне за три дни!

Въртим се в обаян кръг - да продължим със служебните държавни управления на Българска социалистическа партия и президента Радев или да ни ръководи някаква коалиция и отново с Българска социалистическа партия.  Това не е свободен избор. Това е още от същото -  следващите социалисти, следващите представители на българската и на кремълската ченгеджийница се сменят във властта, тъй като кое крило на Българска социалистическа партия – дали това на Радев или това на Нинова ще бъде в ръководството, за мен като десен човек, това не е значимо. Страшното е, че претендиращата за дясна Демократична България прекрачи границата, след която всичко наподобява допустимо. Защото всеки глас за дясна партия е глас, против Българска социалистическа партия. И ти да занесеш тъкмо тези гласове при Българска социалистическа партия, тъкмо с тях да дадеш властта на Българска социалистическа партия да приема социалистически закони и да реставрира комунизма в България, знак на което стана реставрирането на паметника на Бузлуджа с парите на данъкоплатците, тове не е просто изменничество. Това е отнемане от смисъл на десницата. 

Единственият излаз от този обаян кръг, който предава бъдещето на България на всеки няколко месеца е мощно дясно обединяване, стъпило на същински полезности, които вършат невъзможна колаборация със социалистите. Много хора към този момент припознават КОД като същинската ценностна десница в България. Ние нямаме претенциите да бъдем по този начин всеобща, по този начин мощна, народняшка партия като ГЕРБ. Но имаме претенцията да браним десните полезности. Да се борим за дясно ръководство, тъй като знаем, че назад на левите и популистки държавни управления, които разрушават страната и обществото, единствено дясното ръководство е потребно за развиването на стопанската система, за увеличение на приходите, за самостоятелна от непознати ползи България. Затова в този момент задачата ни е мощно дясно обединяване, което да направи допустимо дясно ръководство с три незабавни цели: излизане от орбитата на взаимозависимост от Кремъл, опълчване на социалистическите практики и раздаващата парите ни страна и разкъсване на хватката на олигархията през решителна лустрация, отбрана на европейските християнски полезности и обичайното семейство, на здравия индустриален капитализъм, с цел да не допуснем нашия Европейски Съюз да се трансформира в нов Съветски съюз. 
Гласът за КОД е глас за реализацията на тези цели и катализатор за дясно обединяване, което да поеме отговорността за постигането им. 

Защо споделям - да не допуснем Европейски Съюз да се трансформира в Съветски съюз? Българинът е европеец от преди да има Европейски Съюз. Повече от хилядолетие България се е градила и оцелявала на основата на християнската, европейска просвета. Точно тези европейски полезности и това самочувствие са ни съхранили като европейци, християни и българи през петте века, когато сме били част от Османската империя.

На едно от срещите ми във Варненско един човек ме пита „ докторе, ние знаем, че Русия постоянно ни е мачкала и ни е употребила, но кой ще ни пази от европейските полезности, в случай че не е тя? “  Ето тази цел на Путин реализираха европейските либерали. Замениха изконните европейски полезности и християнска просвета с безбожие и зелени утопии и трансфораха Путин в очите на хората в техен бранител. Тези либерали и неомарксисти трансфорах европейските жители в жертва на огромната неистина на Путин и на Кремъл. Същото направиха с енергийните източници. Затвориха и унищожиха всички източници на територията на Европа и я направиха подвластна напълно от съветския газ. Това безумство нелепост ли е или изменничество?

Затова споделям, че евроатлантизмът не може да бъде единствено дума. Зад тази дума стои свободният свят и ние би трябвало да пазиме тази независимост. Не единствено от Русия и Путин, само че и от тези, които ни вършат техни безпомощни жертви и сглобяват оръжията, с които Кремъл ни нападна.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР