Варненци се обединиха във войната срещу боклуците на плажа.Хора от

...
Варненци се обединиха във войната срещу боклуците на плажа.Хора от
Коментари Харесай

Страхотно! Варненци се обединиха във войната с боклуците на плажа и се включиха във ФАС ОФФ

Варненци се сплотиха във войната против боклуците на плажа.

Хора от всевъзможни възрасти - дребни, огромни и още по-големи, се включиха в прелестната самодейност под мотото " ФАС OFF " или " Да сложим боклука на мястото му ".



Тя стартира в 9 ч. на Южния плаж като задачата е да се съберат фасовете и други боклуци от пясъка. Друга част от запалянковците пък " нападна " ивицита в " Аспарухово ". 



На няколко места се раздаваха гратис съоръжения за събиране - чашки, торбички и ръкавици.



Който ги напълнеше, пък, ги даваше също на избрани места. По-късно боклукът ще бъде извозен към Езерово, като огромна част от него ще бъде рециклиран.



Инициативата е на неправителствената организация " Благотворителност и спорт ", а Petel.bg е измежду сътрудниците.



 

Подкрепата си дадоха доста спонсори, които осигуриха над 500 награди за участниците в акцията. Те ще се раздават с лотария. Талончетата за нея ще се дават против цялостна кутийка с фасове. Награди ще има за всички деца, участници в акцията, увериха уредниците.



Подобна акция се организира паралелно и в София, Плевен, Стара Загора, Търговище, Силистра, Аксаково, Добрич, Аспарухово и Приселци. 





ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР