Варненският порно-гларус Тони Иванов, чието име нашумя в медиите през

...
Варненският порно-гларус Тони Иванов, чието име нашумя в медиите през
Коментари Харесай

Пуснаха гаджето на Асен Василев от ареста 


Варненският порно-гларус Тони Иванов, чието име нашумя в медиите през последните седмици, около ареста му и любовната спекулация с претендента за министър председател Асен Василев, към този момент е на независимост.

Иванов е пуснат на чист въздух с Министерство на народната отбрана – “подписка ”, като прокуратурата е протестирала против освобождението му.

Нека напомним, че Тони Иванов бе арестуван от полицията в края на предходната седмица след гонка по бул. “България ” в региона на квартал Бояна.

От фотоси на камери се вижда, че гаджето на Асен Василев нелегално е употребил лампи на НСО, сложени на предното стъкло на частния му автомобил, а като негови водачи са работили чиновници на НСО.

Вчера адвокатката му съобщи в праймтайма на проправителствените bTV и NOVA, че варненският гларус бил чист като сълза, а предното стъкло на автомобилът му било инцидентно счупено още преди седмици. Разбира се, и адвокатката му и ние всички знаем, че това е неистина, само че дано оставим любовника на кандидат-премиера и неговите бранители да ни вършат още известно време на маймуни.

Защото в случай че те не са разбрали, дано ние им кажем, че “маймунският им филм ” постепенно, само че несъмнено върви към своя край.

По информация на Wow-media от десетки очевидци от Варна и София Тони Иванов се среща с Асен Василев, около построяването на структурите на “Продължаваме Промяната ” във Варна.

По наша информация Василев се среща с Иванов посредством другата курполентна фигура в Политическа партия Даниел Лорер.

В CV-то си Тони Иванов има различен арест преди време, поради обири на парфюми от мол. Именно тогава познатите на Иванов измислят прякора Тони “Парфюма ”. Варненецът обаче не си харесвал този саркастичен прякор и упорствал пред свои близки да се обръщат към него с Тони “Мафията ”. Защо комичният Тони е желал да го назовават “Мафията ”, не е ясно никому, само че пък не е мъчно да предположим, че в същината на това искане лежат най-вече неговите комплекси.

Любопитни елементи от биографията на Тони Иванов са пътешествията му до Дубай и Украйна.

В Дубай Иванов е търсил компанията на богати чужденци, посредством посредничеството на друга емблематична фигура от “Продължаваме Промяната ”, чието име към този момент ще премълчим.

В Украйна пък Иванов бил ходил под претекст, че ще оказва помощ на украинските бежанци, само че в действителност даже е бил арестуван там от украинските управляващи.

Същевремнно във Варна за него се приказва, че Тони Иванов бил цялостен палячо, който умирал да се прави на мутра, като снимал интимни видеа на себе си и на богати мъже и дами, с които имаш полови случки.

По непотвърдена информация за прочут интервал от време Тони Иванов е бил водач на някогашния петролен необут Митко Събев, а след това водач и ухажор на някогашната жена на огромен енергиен необут.

Въпреки че проправителствените медии мълчат по аферата с любовника на Асен Василев, ние ще работим по разкриването на всички елементи по невиждания скандал, по какъв начин властта, която сякаш публично се бори с корупцията, разпъва чадър над интимните си сътрудници и бизнес другари.

wow-media.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР