Варненският окръжен съд взе децата на любовницата на Веско Маринов

...
Варненският окръжен съд взе децата на любовницата на Веско Маринов
Коментари Харесай

Съдът отне децата на любовницата на Веско Маринов: Бившата сервитьорка от Добрич е на път да се срине окончателно

Варненският областен съд взе децата на любовницата на Веско Маринов – Веска, а повода е повече от безапелационна – липса на добър образец.
Палавата русокоска непрекъснато мъкнела наследниците си по задимени кръчми и даже не се замисляла какъв брой неприятно им се отразява всичко това.
Бившата сервитьорка от Добрич изгуби правата над наследниците си и е на път да се срине дефинитивно, откакто се оказа, че огромната й щерка не желае да я огледа.
Съдът отсъди за двете деца на Веска да се грижи баща им, а самата тя има право да вижда единствено сина си и то два пъти месечно, написа „ Телеграф “.
Голямата щерка на Веска пък, въобще не желае да вижда майка си, защото била разочарована от държанието й.

Вместо да си вземе записка от развоя на събитията обаче, Веска продължава да губи доверието и на дребния си наследник, който за късия престой при майка си е обиколил забележително количество кръчми и задимени пространства, където Веско Маринов имал участия, а Веска била компактно до него.
В дребните часове на нощта, когато детето й би трябвало да е от дълго време спящо под завивките, Веска оставяла детето й да диша с часове цигарения пушек по заведенията.
За разлика от Веска, таткото на децата се грижел доста добре за тях, правейки всичко допустимо те да не усетят неналичието на майка си.
Видният предприемач водел отрочетата си на разнообразни почивки, възпитавал ги и се стараел те да бъдат изрядни в учебно заведение. По този метод точно и съумял да завоюва правата над тях.

Припомняме неотдавна оповестена информация за един от фрапиращите случаи, при които Веско и любовницата му още веднъж са показали цялостна липса на отговорност по отношение на сина на Веска.
Случката се разиграва на 4 август тази година в Лозенец. Там Маринов е чествал рождения си ден. Потният артист бил поканил най-близките си хора, измежду които и Пеева. Тя е пристигнала на купона със седем годишния си наследник. Защото това съвпадало с позволените от съда дни, когато може да взема детето си. Според очевидци пиянската оргия по случай рождения ден траяла до 3 сутринта. Като Веселина от самото начало карала малчугана да бъде в кръчмата, да диша щедро цигарени пушек и да слуша разгулен истории и цинизми. Детенцето желало да го приберат в стаята му надалеч преди 3 сутринта, само че Пеева и Маринов не разрешили.

Що за урод би трябвало да е такава майка, която да мъчи сина си и да нарушава детската му душeвност?!
След пиянската оргия очевидно още неизтрезняла Веселина Пеева пратила мъж с визия на престъпно проявена мутра от обкръжението на Маринов да разкарва дребното дете и да го върне на татко му. Което е жестоко нарушаване на правосъдното решение за наставнически права. Според решението единствено и само майката би трябвало персонално да взима сина си от баща му, и персонално да го връща. Майката менте обаче предпочела да си допие с известното си гадже, вместо да прояви отговорност.
Инфо: show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР