Варненски вериги обявиха подкрепата си за мерките в помощ на

...
Варненски вериги обявиха подкрепата си за мерките в помощ на
Коментари Харесай

Варненски вериги обявиха подкрепата си за мерките в помощ на българските фермери

 Варненски вериги оповестиха поддръжката си за ограниченията в помощ на българските фермери. Те изпратиха отворено писмо до Varna24.b g, в която се показва следното:

" Бихме желали да изразим несъгласието си със мнението на Сдружението за съвременна търговия и тезите, които изложиха в позицията си по отношение на мястото на българските артикули в обектите си. Според нас те са основани на внушения, които по наша оценка са пресилени и погрешни. Надяваме се това да не показва отношението им към качеството на българските производители, тъй като потвърдените двойни стандарти при огромна част от вноса за българския пазар сподели още един път преимуществата на родната продукция.

Правилата, които постановяваха огромните хипермаркети, създаваха големи компликации на локалните производители да осъществят продукцията си. Нашето мнение е, че би трябвало да се откри метод, по който фермерите да получават по-либерален достъп до пазара и да се подхващат ограничения от страната за това. Сега е времето да сложим националния интерес пред персоналния, да осъществим със смисъл думата родолюбие, а не да я използваме за слоган на маркетингови тактики, като по този начин се обединим в превъзмогването на тази рецесия.

Обявяваме се в поддръжка на ограниченията, които българската страна предлага за стимулиране на родното произвеждане на хранителни артикули, тъй като това е една вярна крачка да запази българското земеделие. Въпреки компликациите, пред които ще се надигнем, с цел да се приспособяваме към новите правила, заявяваме готовността си, тъй като оценяваме значимостта на това да се оправим с предизвикването дружно и с отговорност към българската стопанска система. Наш ангажимент е да го създадем и всеки да способства за укрепването на сектора. Нека дадем опция на нашите сънародници да имат по-широк достъп до българските артикули и сме уверени, че те ще създадат най-добре своя избор. 

От името на:

Верига магазини " 300 "

Верига магазини " Май маркет "

Верига магазини " Макао "

Верига магазини " Ситимаркет "

Верига магазини " Стармаркет "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР