Варненски митничари задържаха 6383 маркови“ стоки и аксесоари, внос от

...
Варненски митничари задържаха 6383 маркови“ стоки и аксесоари, внос от
Коментари Харесай

Но удар във Варна срещу вноса на стоки менте

Варненски митничари задържаха 6383 „ маркови “ артикули и аксесоари, импорт от Китай. 1886 броя от конфискуваните търговски продукти не са били декларирани, оповестяват от Агенция Митници.

Задържаните артикули на стойност над 50 000 лв. са открити на Митнически пункт „ Варна Запад “, в резервоар от Китай за България. Контейнерът е селектиран от митничарите за щателна митническа инспекция на 1 юли. В хода на контролните дейности, осъществени взаимно със чиновници на Гранична полиция, са открити недекларирани 1886 дрехи, чанти, обувки, спортни комплекти и други продукти с обозначения на предпазени търговски марки.



 Сред заявените артикули са открити и 4500 броя ключодържатели с изображения на разнообразни марки коли, които също са арестувани в осъществяване на европейските разпореждания за отбраната на правата върху интелектуалната благосъстоятелност. Предстои да бъдат известени притежателите на комерсиалните марки.

В рамките единствено на три дни това е второ задържане от чиновниците на Митница Варна на контрабанднии „ маркови “ артикули от Китай. Други 27 286 недекларирани и „ маркови “ артикули на стойност над 200 000 лв. бяха арестувани неотдавна, също в резервоар с търговски артикули от Китай за България.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР