Варненецът Здравко Василев, който е страстен велосипедист и председател на

...
Варненецът Здравко Василев, който е страстен велосипедист и председател на
Коментари Харесай

Иновативно! Варненец разработва обществени ремонтни станции за велосипеди

Варненецът Здравко Василев, който е буен велосипедист и ръководител на велоклуб " Устрем ", създава публични ремонтни станции за колелета, научи Varna24.bg . Те дават опция за независим ремонт, конфигурация или напомване на колела.

Целта е да бъдат сложени на разнообразни публични места в градовете, тъй че всеки велосипедист да може да се възползва от инструментите в тях, тъй че самичък да си поправи колелото при потребност.

Вярваме, че те са най-хубавите на пазара и сполучливо конкурират по качество и цена водещите международни производители. Продуктите ни са създадени и създадени в България от велосипедисти за велосипедисти, с изчистен дизайн и структура, както и огромно внимание към всеки подробност, предпазени от вандализъм, обири и разяждане, с указания на повсеместен език – посредством пиктограми и схеми, както и QR код водещ към уебсайт с видео указания,

с благоприятни условия за надграждане и прибавяне на функционалности, посредством модулна система, позволяваща всевъзможни комбинации, с опция за поддръжка, аварийни елементи и монтаж, даващи цялостна и устойчива услуга, изяснява Здравко Василев.

Използването им е елементарно. Първо би трябвало да окачите велосипеда си на стойките. След това, употребявайки инструментите, да го настроите или ремонтирате. Разполагате и с крачна помпа с манометър и повсеместен накрайник за вентили.

Ремонтните станции и точки са съвместими с всички типове колела, подобаващи за ремонт и на тротинетки, детски и инвалидни колички, скейтбордове, ролери и други спортни принадлежности, с 8 стоманени неръждаеми гъвкави въжета със система срещу извъртане, в края на които има комбинирани принадлежности,

с над 25 инструмента разполагаем – профилирани и универсални, със стойки за окачане на велосипед с протектори срещу надраскване и ограничаващи пръстени за непоклатимост и др.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР